Instagram въвежда поредната нова функция

Очаква се социалната мрежа да осъществи промяната в световен мащаб много, много скоро.

Instagram прави поредната промяна, която ще даде поле за изява на повече емотиконки в иначе скромното bio на профилите.

Новата функция на социалната мрежа предполага добавянето на до четири местоимения в избледнял текст до потребителското име. Разбира се, тя не е задължителна по никакъв начин и всеки може да я добави или премахне с течение на времето. 

"Даваме на хората повече инструменти за изразяване в Instagram", коментира публичен представител на компанията. "Споделянето на местоимения е широко прието в нашата общност и чрез тази функция искаме да го нормализираме допълнително."

За да се добави тази скромна функция, достатъчно е да отидем в настройките на профила си и да добавим до 4 местоимения. Към момента има конкретен избор от такива с цел да се предотвратят евентуалните измами и подигравки, но ако желаните от дадения потребител липсват, те могат да бъдат запазени в bio-то или попълнени във формуляр за евентуално последващо прибавяне.

Новият update вече е налице в няколко англоговорящи държави, но екипът на компанията обещава промяната да бъде осъществена възможно най-скоро в световен мащаб. Да, ще може да ги скриете от всички хора, които не ви следват.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA