И TikTok въвежда новата любима онлайн функция

Честно казано, щяхме да се изненадаме, ако бяха взели решението да я пропуснат. Наистина.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 август 2021

Социалните мрежи са странни, удивляващи, заемащи прекалено голяма част от свободното ни време и какво ли още не, но истината е, че напоследък границите помежду им по-скоро започват да наподобяват... липса на каквато и да било граница.

Екстремно популярната "story" функция вече ще бъде достъпна и за милионите потребители на TikTok. Новините потвърди публичен представител на компанията, който разкри, че в част от Съединените щати вече са започнали изпитателните тестове.

Подобно на Snapchat и Instagram, историите ще бъдат налични в продължение на 24 часа, преда да бъдат изтрити автоматично. Разбира се, други потребители ще могат да реагират и коментират видяното, а екипът на TikTok описва функцията като "нов начин за взаимодействие с вашите фенове".

"Винаги мислим за нови начини да донесем стойност в нашата общност и да обогатим опита на TikTok. В момента експериментираме с начини да предоставим на създателите допълнителни формати, за да реализират творческите си идеи", гласи официалното изявление.

Склонни сме да мислим, че нещата тук ще се случат по-добре в сравнение с Twitter, на които се наложи да преустановят своя клонинг на "сторитата" само осем месеца след голямата му премиера. Причината? Абсолютна апатия от страна на милионите регистрирани.

57

Без значение какво мислите за социалната мрежа и нейното предназначение, само за миналата година в Съединените американски щати месечният брой на потребителите в TikTok е 80 милиона, а общият годишен приход, отново само в Америка - малко над 500 милиона долара.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA