И TikTok въвежда новата любима онлайн функция

Честно казано, щяхме да се изненадаме, ако бяха взели решението да я пропуснат. Наистина.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 август 2021

Социалните мрежи са странни, удивляващи, заемащи прекалено голяма част от свободното ни време и какво ли още не, но истината е, че напоследък границите помежду им по-скоро започват да наподобяват... липса на каквато и да било граница.

Екстремно популярната "story" функция вече ще бъде достъпна и за милионите потребители на TikTok. Новините потвърди публичен представител на компанията, който разкри, че в част от Съединените щати вече са започнали изпитателните тестове.

Подобно на Snapchat и Instagram, историите ще бъдат налични в продължение на 24 часа, преда да бъдат изтрити автоматично. Разбира се, други потребители ще могат да реагират и коментират видяното, а екипът на TikTok описва функцията като "нов начин за взаимодействие с вашите фенове".

"Винаги мислим за нови начини да донесем стойност в нашата общност и да обогатим опита на TikTok. В момента експериментираме с начини да предоставим на създателите допълнителни формати, за да реализират творческите си идеи", гласи официалното изявление.

Склонни сме да мислим, че нещата тук ще се случат по-добре в сравнение с Twitter, на които се наложи да преустановят своя клонинг на "сторитата" само осем месеца след голямата му премиера. Причината? Абсолютна апатия от страна на милионите регистрирани.

И TikTok въвежда новата любима онлайн функция

Без значение какво мислите за социалната мрежа и нейното предназначение, само за миналата година в Съединените американски щати месечният брой на потребителите в TikTok е 80 милиона, а общият годишен приход, отново само в Америка - малко над 500 милиона долара.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA