Нека ви запознаем с новия ни най-добър приятел - Security Clean от Welmax

Буквално събира около 10 функции в един-единствен уред и е интелигентното решение за всеки дом.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 октомври 2021

Представяте ли си да живеете в непочистен дом или да работите в мръсен и неподреден офис? Дори да се случва от време на време, отговорът със сигурност е "не". Чистотата в умело организираните пространства може да повлияе пряко върху здравето, самочувствието и работоспособността ни, а нека не се лъжем - постигането ѝ отнема много време.

Тук идва логичният въпрос. Има ли как веднъж завинаги да се сбогуваме с хилядите мопове, парцали и часове под опиянието на препарати? О, и с торбичките от прахосмукачката? Да, да, да и пак да!

57

Security Clean Welmax е система от ново поколение. Представлява перящо-почистваща прахосмукачка, която е не просто покупка, а инвестиция в здравословна среда за дълги години. Може да почиства фаянс, всякакви подови настилки, килими, матраци, мека мебел, тапицерия на автомобили, прозорци, дори щори и пердета.

Имайки предвид възможностите на този необикновен робот, ще поддържате чистотата на най-високо ново, без това да ви струва време или излишни нерви. Устройството е разработено с грижа към страдащите от различни алергии и ограничава разпространението на акари, микроорганизми, вируси, бактерии и други видове гъбички във въздуха. Ако търсите начин да поставите комфорта на пиедестал, Security Clean Welmax със сигурност е вашето решение.

Освен всички чисто технически спецификации, продуктът се грижи и за здравето на вашия гръбначен стълб. Security Clean притежава специален бутон за включване и изключване в дръжката, благодарение на който се ограничава ненужното навеждане. Дължината на самата всмукателна тръба се регулира, а смяна на торбички и филтри - няма. Устройството е напълно самостоятелно и многофункционално. Комплексността улеснява неимоверно, а черешката на тортата от възможности е многогодишната гаранция и дизайнерският атрактивен вид.

57

По мнение на клиенти, Security Clean Welmax замества поне десетина други устройства. Представлява единична покупка и ограничава необходимостта да се пазят огромен брой касови бележки, отнасящи се до различни продукти. Звучи толкова страхотно. И наистина е!

За поръчка и повече подробности, посетете welmax.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA