Кой е филмът на 2021-ва, който може да ви донесе супер награда?

Сериалите, музиката, мобилните приложения, видеоигрите... всички те са част от живота ни. Кои обаче са най-добрите?

09 ноември 2021

Фотография: Pexels

Краят на 2021 - годината, в която киното се завърна с пълния си блясък, а много от забавените премиери най-накрая достигнаха до публика, наближава с пълна сила и е време за десетото издание на годишната класация на списание HiComm за най-добро развлекателно съдържание – ECA 2021.

Игра, Сериал, Български филм, Блокбъстър и Песен на годината са само част от 12-те категории, в които публиката може да даде своя глас, а един от участвалите да спечели голямата награда – 55-инчовия телевизор Philips OLED806.

„Дюн" или „Матрицата: Възкресения" е по-запомнящ се? Кой претендент за „Оскар" се е харесал най-много на публиката? Коя песен е звучала най-често през последните месеци? Ще разберем в края на ноември.

57

Традиционно най-оспорваната категория в класацията е тази на сериалите. Екипът на HiComm е номинирал дванадесет силни предложения като Foundation, Loki, Mare of Easttown, The White Lotus, Ted Lasso и Squid Game, които приковаха милиони пред малкия екран.

Номинациите в другите категории също са интересни – за втори път се включва категорията Подкаст. В нея участват някои от най-силните издания от родната подкаст сцена - Говори Интернет и Свръхчовекът с Георги Ненов, както и нови попълнения, измежду които Свободно Падане, Top Seven и Перископ.

За поредна година се обръща поглед към българското кино, този път с номинации за „Като за последно", „Пътуващо кино", „Голата истина за група Жигули" и Жените наистина плачат, а в Български сериал претендентите са „Порталът", „Отдел Издирване", „Татковци" и третия сезон на „Братя".

Готови ли сте да гласувате? Може да подкрепите вашите фаворити ТУК. След 30 ноември ще разберем и името на щастливеца, който ще прибере вкъщи голямата награда. Всичко е във вашите ръце!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA