Скритите тайни на Facebook и Instagram

Ще ги научим от водещи маркетинг експерти и собственици на бизнес в петото онлайн издание на Facebook Kонференция 2021.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 ноември 2021

Тази събота (27 ноември) ще се проведе най-голямото събитие за Facеbook и Instagram в България, по време на което стотици маркетинг специалисти и собственици на бизнес ще научат всички новости и промени в платформите.

Над 6 000 души се записаха за миналогодишното онлайн издание, от които над 2 000 гледаха събитието на живо през целия ден.

Тази година Facebook конференция 2021 отново ще е онлайн. Организаторите са подбрали 13 лектори от големи компании, които са едни от най-опитните специалисти по дигитален маркетинг в България, готови да споделят своите работещи практики и подходи от личния си професионален опит.

В рамките на седмица са се записали над 500 души, които с нетърпение очакват конференцията, за да се възползват от актуалните теми и да ги приложат успешно в своите бизнеси и проекти. Тъй като интересът за събитието е голям, организаторите предоставят промо код за 15% отстъпка - F5INV, който нашите читатели ще могат да използват.

57

"Предвид все по-наложителната дигитализация на бизнесите желаещите за развитие в сферата на дигиталния маркетинг се увеличават значително. Поради тази причина ние с радост организираме подобен тип събития, които да предоставят стойностна, актуална и най-вече приложима информация за две от най-използваните социални мрежи в света - Facebook & Instagram. Целта на нашата конференция е да бъде най-практическото събитие в България. Това е причината да каним водещи експерти, които да споделят директни примери от своите усешни бизнеси", споделя Стилиян Запорожанов, онлайн предприемач, Facebook специалист и организатор на събитието.

Темите за конференцията са подбрани и съобразени с актуализациите в социалната мрежа и новостите от света на маркетинга. Лекциите са изцяло практически насочени с реални примери и тактики, споделени от лектори с дългогодишен практически опит, знания и професионализъм.

Повече информация може да откриете тук.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA