Какъв калъф да изберем за iPhone 13 Pro Max?

Разбира се, че въпросът има правилен отговор и ние държим да го споделим с вас.

21 юни 2022

Всяка година през септември от Apple представят не само новата си система, но и нова серия смартфони. През 2021 г. компанията не изневери на традициите си и представи iPhone 13. В серията влизат няколко модела, сред които iPhone 13 Pro Max. Той се отличава със 120-херцов дисплей, което повлиява положително на опресняването. Важно е да се отбележи, че то е адаптивно спрямо действията, които се извършват – ако потребителите скролват резолюцията се използва с пълен капацитет, но при четене на текстове, резолюцията пада до 10%, тъй като не е необходим толкова висок процент при действието. Сред другите предимства на Pro Max е по-дълъг живот на батерията, за което способства адаптивната функция на дисплея, енергийната ефикасност на процесора и по-големия ѝ размер. Това прави телефоните от този модел подходящи за натоварена ежедневна употреба. По-мощен чип и някои интересни функции на камерите са не по-малко важните нововъведения. Камерата се отличава с нов сензор. За отличното качество на снимките повлиява повечето допускаща светлина.

калъфи за iPhone 13 Pro max

Защо ни е нужен кейс за iPhone 13 Pro Max?

Въпреки водоустойчивостта на iPhone 13 Pro Max от рейтинг 98%, тоест 6 метра дълбочина, за 30 минути във вода, потребителите залагат на защита чрез допълнителни аксесоари – протектори, калъфи, сред които гръбчета и кейсове.

Факт е обаче, че има и още някои фактори, които обуславят нуждата от калъф за iPhone 13 Pro Max. Специалистите от онлайн магазин етуо препоръчват закупуването на калъфи по следните причини:

• Защита и сигурност – корпусите на съвременните телефони са изключително крехки, което ги прави чупливи. Закупуването на защитен аксесоар ще спести доста средства за ремонти.

• Практичен аксесоар – калъфът за iPhone 13 Pro Max спокойно може да замести портмонето, за което способстват джобчетата върху капака.

• Естетика за iPhone 13 Pro Max – освен потребители, които предпочитат стандартния дизайн на телефона, се намират и такива, които предпочитат малко екстравагантност. Използването на кейсове дава възможност за промяна на дизайна.

Какви видове калъфи ще открием?

Не е изненада, че пазарът предлага голямо разнообразие. За да направим информиран и правилен избор, е добре да сме наясно с наличните видове калъфи за iPhone 13 Pro Max:

• бронирани – те се отличават с изключителен дизайн и предотвратяват ожулвания и надраскване по корпуса. Гъвкавостта им ги прави устойчиви срещу деформация и способства за идеалното прилепване към телефона. Благодарение на прорезите не се налага устройството да се вади при зареждане;

• калъфи тип гръбчета – този вид кейсове покриват задната част на телефона и неговата рамка. Подходящи са за бързо сваляне, ако се налага, и осигуряват на ръката плътен контакт с телефона без приплъзвания. Разполагат с всички необходими прорези за телефоните;

• флип кейсове – това са така наречените тефтерчета, известни още като тип книги. Името се дължи на техния дизайн, а именно способността им да се отварят и затварят. Те осигуряват солидна защита на iPhone 13 Pro Max, тъй като моделът покрива както корпуса, така и дисплея. Тук също са налични прорези осигуряващи достъп до бутоните, гнездото за зарядното, както и камерата. Някои модели от този вид притежават магнитни ключалки, което не позволява на аксесоара да се отвори при вадене от чанта или джоб.

iPhone

Кой е най-подходящият калъф за нашия телефон?

Този вид аксесоари се предлагат в различни цветове, а както стана ясно богатото разнообразие от видове дава доста възможност за избор. Семплите дизайни и осигурената защита ги правят предпочитани за масова употреба. Плюсът е, че ако се търсят персонализирани дизайни, това би могло да се постигне с изключителна лекота, като към калъфа се добавят подходящи елементи, които да се превърнат в белег на индивидуалност и едновременно с това да отговарят на нуждите на ползвателите си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA