Вкарайте светлина в историята си, включете се в HUAWEI XMAGE

Кристиян Петров влиза в журито за новото издание на фотографския конкурс, който продължава до 15 август.

Повече светлина в моята история. Това е темата на тазгодишния фотографски конкурс HUAWEI XMAGE. Как обаче интерпретираме различните понятия в нея? Може би с разбирането, че историята се пише непрекъснато. Понякога е комедия, понякога е драма, но си е наша и се случва добре, когато следваме страстта.

Като Кристиян Петров, който печели конкурса "Снимай и сподели любимите си неща в месеца на любовта" в началото на 2023 г., а сега влиза в ролята на жури.

Кристиян Петров

Кристиян е дългогодишен почитател на Huawei, сменя няколко различни модела през годините. Страстта към фотографията се появява още в края на 90-те, когато баща му му подарява лентов фотоапарат за Коледа. Първият му досег със смартфон перспектива обаче се случва, благодарение на Huawei P9.

Макар да има милиони дискусии, спорове и въпросителни по темата, той е категоричен, че може да се получи наистина хубава снимка с телефон. "Huawei дава възможност да направиш перфектния кадър в точния момент, сами може да се убедите, разглеждайки профила ми в Instagram."

Huawei P60

Huawei P60

Huawei P60

Тези кадри са направени с Huawei P60 Pro.

Този, с който печели вниманието на компанията, е вдъхновен от един от най-важните моменти в живота му - раждането на неговата дъщеря. Заставайки от другата страна, сега очаква да види "по-специални" фотографии и съветва участниците да вложат не само мисъл, но и старание, както и да се запознаят отблизо с правилата.

Когато питам как разбираш, че даден кадър е майсторски изпълнен, Кристиян е готов да отговори веднага. "Когато няма изгорели пиксели, фрагменти, и е заснет в точния формат, за да събере повече информация и съответно да позволи обработка. Аз лично обработвам само с моя Huawei."

Huawei

Тайната на перфектния кадър, постижим при всякакви условия, май вече не е тайна. Тя е Huawei P60 Pro, който впечатлява с блестящия си Rococo Pearl гръб и позволява да правите чисти и ясни снимки, без значение какво е разстоянието или по кое време на денонощието се опитвате да създавате съдържание. Той не пропуска важните детайли и позволява да вкарате повече светлина не само в снимките, но и в личните си истории.

"Мисля, че се справя феноменално", споделя Кристиян. "Прецизната работа в режим физическа бленда е впечатляваща. "Нощният режим улавя всичко в мрака, което не можеш да доловиш с невъоръжено око, а макро режимът ме остави без думи. Няма условия, при които да ви разочарова. Трудно ще различите кадрите, които са направени с професионален фотоапарат."

Huawei

За да се включите в конкурса, необходимо е само да заснемете кадър, отговарящ на темата "Повече светлина в моята история" и да го споделите публично във Facebook или Instagram с #HUAWEIXMAGEBG.

Може да участвате неограничен брой пъти с различни снимки, както и да използвате снимките в избрана категория на глобалния конкурс тук. Крайният срок е 15 август.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA