Бяло съвършенство

Присъствието на естествено дърво в банята ще добави още повече топлина и комфорт в интериора

Снежнобелите плочки с ефект на мрамор са стилно решение за декорация на стените

Доминиращото присъствие на бялото внася в интериора лекота и простор

Ярките орнаменти и аксесоари „развеселяват” монотонността на белите стени

Дизайнът на банята, независимо от нейните размер и форма, често се ограничава със стандартни и балансирани дизайнерски решения. Красивият, функционален и добре обмислен дизайн е задължително да очарова и да носи наслада. В края на краищата, в това помещение започват и свършват нашите дни, именно тук се грижим за красотата си, забравяме нерешените проблеми, изпитваме чувство на релакс и удоволствие. Ето защо, много е важно банята да се оборудва хармонично и функционално, като се отчитат не само текущите тенденции в дизайна, но и личните предпочитания и навици.

Всеки знае, че ахроматичният бял цвят е печеливша опция за малки пространства. Той повишава усещането за въздушност и лекота, увеличава визуално силата на осветлението, което се постига с помощта на таванни и подходящи LED светлини, подчертаващи отделните елементи на дизайна.

При избора на бяло като доминиращ цвят за всички повърхности в банята, е необходимо да се осигурят ярки цветни петна при проектирането на аксесоарите. Това ще се избегне негативното въздействие на монотонното пространство, което не се отразява добре на човешката енергия.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA