Живот в стил Soho

Soho House Barcelona, 2016

Soho House Amsterdam

Soho House

Soho House, White City House, 2018

Soho House Barcelona, 2016

Soho House

Soho House

Soho House

Soho House, Beach House Miami, 2017

Soho House, Beach House Miami, 2017

Soho House

Soho House Amsterdam, 2018

Soho House Amsterdam, 2018

Soho House

Soho House

Добри новини за феновете на Soho House. Най-голямата мрежа от бутикови хотели и частни клубове пусна нова колекция мебели и артикули за дома Soho Home, които сега могат да бъдат закупени в САЩ.

Новата колекция на интериорната марка Soho Home включва разнообразие от продукти за дома: от мебели и декоративни елементи до прибори за хранене и тъкани, които се намират в хотелите на Soho House по целия свят.

Марката Soho Home за пръв път се появи в Обединеното кралство през 2016 г. - тогава те пуснаха колекцията Soho Farmhouse, чието представяне съвпадна с откриването на Soho House в Оксфордшир.

Създателите на линията се фокусират върху качеството и уникалния дизайн, които ви позволява у дома да създадете уютната атмосфера в стил Soho House, позната на всички клиенти на веригата.

„Ние решихме да пуснем линията Soho Home, защото членовете на клуба постоянно ни питаха откъде да си купят същите мебели като в Soho House, за да декорират дома си”, казва Ник Джоунс - основател на империята Soho House & Co. „Така пуснахме цяла колекция от предмети - от дивана Chesterfield Sofa, като в Soho House Chicago, до чашите Barwell Crystal, от които пият своите Negroni гостите на Soho House на 76 Dean Street.

Красивите и същевременно функционални мебели са създадени, за да направят живота ви възможно най-комфортен. В колекцията Soho Home можете да намерите всичко необходимо, за да създадете уютна домашна атмосфера: класическо спално бельо, което се използва във всички хотели на веригата, кресла, които се изработват ръчно от английски занаятчии, или по-модерни неща като тези от наскоро отворените Soho House Barcelona, White City House и Soho House Amsterdam - лампиони Tala, матраци Hypnos, раурани плажни кърпи и др.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA