На гости на Роузи Хънтингтън Уайтли и Джейсън Стейтъм

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 29 октомври 2019

Роузи Хънтингтън Уайтли и Джейсън Стейтъм решиха да продадат стилния си дом в Малибу, който актьорът купи през 2009 г. - година преди да започне да се среща с красавицата. А новите собственици на къщата ще трябва да платят за нея $19,95 милиона.

Къщата е с разгърната площ от 363 квадратни метра, разположена е на брега на Тихия океан и се намира в затворения комплекс „Колония Малибу”. Фасадата на къщата е украсена с черен кедър.

Вътре се помещават четири наскоро реновирани спални, четири бани, кухня и кът за хранене. Минималистичният интериор, изпълнен в стил Аrt nouveau, връща обитателите към златния век на Малибу.

Просторът в този дом се осигурява от отвореното пространство, много големите прозорци и еднотонната цветова схема на интериора. Освен това, къщата разполага с огромна тухлена камина, отопляем дървен под от белгийски дъб и френски прозорец, който гледа към Old Joe's, популярно място за сърфинг в Малибу.

Извън къщата има просторен вътрешен двор, където е монтирано джакузи, и зона за релакс, от която тръгва пътека, водеща към плажа. Има и къща за гости със спалня, кухня и баня.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA