12 спални и 21 бани - мегаимението на Бел Еър

Силвия Канин
Силвия Канин 01 ноември 2019

Тясно ли ви е у вас? Писна ли ви да използвате купчината от кутии за обувки за малка масичка? Искате ли да имате по-голяма кухня и повече място за вечерите с вашите приятели? Сигурни сме, че отговорът е... да! Важно е да ви кажем, че има вариант, в който да ви е много хубаво и широко срещу МНОГО ПАРИ. 
94 милиона долара е цената, която трябва да сте готови да платите ако искате да се настаните в мегаимението в Бел Еър с 12 спални и 21 бани. Кой няма нужда от толкова много пространство...
Човекът, който се опитва да се освободи от своето недвижимо имущество с огромни размери е Брус Маковски. Бизнесменът купува имота за 250 милиона долара, цена, която поставя мегаимението на картата на real estate пазара в Щатите като най-скъпия в страната.
При първия му опит да продаде това архитектурно и интериорно бижу Маковски му "слага табелка" с цена 188 милиона. После тя пада до 150 милиона долара, но се оказва, че и това е прекалено висока цена. Пред The Times собственикът заявява, че иска да бъде реалист и е готов да се раздели с имението си само срещу 94 милиона долара.
Въпросът е кой е подготвен да се нанесе в 12 спални и да се къпе в 21 бани срещу тази сума?
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA