Една дума за новата къща на Лейтън Мийстър: УАУ!

Струва почти 7 милиона долара, но си заслужава всеки един от тях.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 януари 2020

Актрисата Лейтън Мийстър и съпругът ѝ Адам Броуди са горди собственици на тази къща от края на декември. Разположено на 557 кв.м. в скъпия квартал на Лос Анджелис - Pacific Palisades, това имение е всичко, за което сме мечтали по отношение на интериорния дизайн.

В галерията ни по-горе ви каним да разгледате новата придобивка на звездите от „Клюкарката" и „Кварталът на богатите". Влизайки през входната врата, се озоваваме във всекидневната, която разполага с елегантна каменна камина и големи френски прозорци, които отвеждат към задния двор на къщата. Самата тя разполага с пет спални и шест бани, има обособен офис и няколко стаи за гости. Просторната кухня открива гледка към Тихия океан, каквато предлагат и по-голяма част от спалните в имота. Домът на актьорите има гардероби, които са бутикова изработка, допълнителни места за отдих, огромен кухненски бокс, малък СПА център и куп други удобства.

Трябва да признаем, че не сме сигурни дали заради снимките (почти сигурни сме, че не) или просто защото Блеър Уолдорф има безпогрешен усет към стилното, къщата изглежда като отлично попадение от каталог на мебелен магазин. Почти година след като се ожениха в началото на 2014 г., Лейтън и Адам похарчиха 2,4 милиона долара за три декара между Малибу и Woodland Hills, които засега продължават да притежават, но това ще се превърне в основния си дом, където да отглеждат малката си дъщеря Арлоу.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA