Без какво не може домът ви?

Какви са елементите на стилния дом за настоящата година... разгледайте в галерията ни!

Силвия Канин
Силвия Канин 20 февруари 2020

NAVY BLUE
След като стана ясно, че цветът на 2020-а според Pantone е класическото синьо, веднага заподозряхме, че всички вариации на този цвят ще властват през 12-те месеца. Оказа се, че освен модата и козметиката, под влиянието на синьото попада и интериорният дизайн. Според най-вещите в бранша цветът, който свързваме с морския флот и униформите на моряците е перфектен избор за дома ни. Той създава контраст между стените, тавана и пода и кара мебелите да изпъкват. 

ФОТОТАПЕТИ С ЦВЕТЯ
Перфектни за минималистичните домове, в които няма нищо излишно, фототапетите са онова намигане, което може да промени цялостното излъчване на стаята ви. Внасянето на романтика в спалнята е сред топ трендовете на 2020-а и най-актуалният начин да постигнем добър резултат в най-личната ни стая е с фототапет с цветя. Подберете го, избирайки такъв с най-любимите ви цветя, така няма да се уморите от цветовете и енергията. 

ВИНТИДЖ ЕЛЕМЕНТИ
Всичко се връща. Тази популярна истина важи с пълна сила за поредната интериорна тенденция. Тази на винтидж елементите. Подчертаваме думата "ЕЛЕМЕНТИ", защото дизайнерите са категорични - трябва да имаме само няколко винтидж вещи. Много големи интериорни брандове предлагат прекрасни вази, кашпи, статуетки, свещници, но ние бихме препоръчали да отидете на разходка до някои антикварен магазин или, ако искате да спестите, се отправете към битака. 

АНТИКИ НАВСЯКЪДЕ
Историята на едно семейство често може да се прочете по... мебелите в дома му. Красотата на ретро писалищата, големите и масивни огледала, тоалетки и красиви столове обсебва и 2020-а. Най-красив резултат в интериора на дома ще получите ако вземете някоя мебел от къщата на баба ви. Преровете тавана и мазето и натоварете всичко, което ви харесва. Не се притеснявайте ако по мебелите има драскотини и ясни следи от употреба. Това дава автентичност и носи онази топлина, която дава живот на дома. 

ЛЕГЛО С БАЛДАХИН
Обвийте леглото си в нежност. Това е възможно с красивите балдахини, които се спускат от рамката на леглото. Топ трендът за романтичната стая дава възможност на всички да променят цялостното усещане в спалнята си дори без да променят цвета на стените или мебелите. 

"КРЪГЛИ" ДИВАНИ
2020-а е годината, която ни праща в... миналото. Интериорните дизайнери, които диктуват правилата ни "качват" на машината на времето, за да ни пратят в 60-те и 70-те. Тези десетилетия вдъхновяват тренда на "кръглите" дивани. Те са онази мебел, която има характера да впечатли всеки гост стъпил на територията на вашия дом. 

Нова декада - нов дом! Това е философията, която интериорните дизайнери искат да изповядваме докато ни показват как с малки промени можем да превърнем дома ни от приятен в супер, мега, гига тренди! 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA