Вижте новото имение на Риана в Хемптънс (ГАЛЕРИЯ)

Може скоро да не видим нов албум от барбадоската дива, но е доста вероятно да я видим именно на територията на това луксозно имение.

Докато ние очакваме нов албум от нея, Риана се готви да похарчи 18.5 милиона за луксозно имение в Хемптънс. Приятели на барбадоската ни любимка споделят, че тя има намерението да наеме къщата за 800 000 долара това лято, преди да вземе окончателното си решение, но е силно заинтересована от възможността да я превърне в свой постоянен дом.

Къщата с площ 4300 квадратни метра в Сагапонак върви ръка за ръка с гледка към Атлантическия океан, голям хол, кухня и т.н. Луксозното пространство разполага и с къща за гости с отделна баня, всекидневна и малък СПА център. Допълнителните функции, които повишават цената на имота, включват модернизирани конструктивни елементи, изолационен пакет, стоманена ограда, възможност за дистанционно управление, както и десетки други функционални удобства, които можете да разгледате в галерията по-горе. 

https://www.instagram.com/p/CADqv2_HPPs/

Неотдавна Рири бе обявена и за най-богатата певица в света с нетно състояние от 468 милиона паунда. Голяма част от приходите на Риана идват от нейните 15% дял в акциите на луксозния моден конгломерат LVMH, които се равняват на 351,6 млн. паунда. Иначе солидната банковата сметка на певицата се попълва и от огромния успех на козметичния ѝ бранд Fenty Beauty, който наскоро бе оценен на 2,8 милиарда британски лири. Когато имаш толкова пари на разположение, нормално е да търсиш къде и за какво да ги похарчиш...

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA