Рафаел Надал и неговата яхта за 5.5 милиона

Макар и виртуално, готови сме да скочим на борда на 80 Sunreef Power! Вижте защо...

Очевидно когато не е на корта, Рафаел Надал обича да прекарва времето си във водата. След като миналата година продаде яхтата си Beethoven за 3.3 милиона долара, сега атлетът вече се наслаждава на новата си луксозна придобивка, която струва точно 5.5 милиона долара. 

Бордът на яхтата е с дължина 24 метра, което означава, че има място за 12 човека и я прави перфектна за дълги круизи, след като е ясно, че разполага още с бар, джакузи и възможност за каране на джет ски.

02

Успоредно с широкото кухненско пространство, яхтата предлага една основна и четири допълнителни спални, абсолютно всички с гледка към морето и приток на естествена слънчева светлина.

19-кратният шампион от турнирите на Големия шлем е един от най-скъпоплатените спортисти за тази година с нетно състояние от над 40 милиона долара, което със сигурност допринася за бляскавата му покупка. В галерията по-горе ви каним да се качите на борда на 80 Sunreef Power, именно където Надал и семейството му прекараха голяма част от социалната изолация.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA