30 милиона евро и френското имение на първия Джеймс Бонд е ваше (ГАЛЕРИЯ)

Каним ви на разходка в къщата, която първият Джеймс Бонд (Шон Конъри) купува през 80-те и превръща в оазис, спиращ дъха ни!

Имение в класически стил с пет спални, частни лозя и спиращи дъха гледки към Ница? Да, определено звучи като къща, в която би живял Джеймс Бонд. Над 10 години прекарва в нея именно първият актьор, вдъхнал живот на героя, по който жените въздишат, а именно Шон Конъри. 89-годишният актьор живее със съпругата си във великолепното и аристократично имение през 80-те и 90-те години на миналия век, но и до днес то е пълно с множество архитектурни детайли, отношение към естетиката и любов към семейната идилия. 

Огромната тераса с гледка, която дори не можем да опишем (надяваме се, че галерията по-горе ще се справи добре!)  се допълва от впечатляваща винарска изба, фитнес салон, сауна, асансьори, които влизат директно в желаната стая и над декар площ с допълнителни по-малки вили за гости.

Разположен в непосредствена близост до Ница, Монако и Сен-Жан-Кап-Фера, този дом точно на Френската Ривиера носи усещането за звезден оазис, в който определено бихме се впуснали. Не че искаме да звучим като брокери, но терасовидни градини, спускащи се директно в морето, закрит и два открити басейна, в допълнение към всичко останало, ни звучат много, много, много добре. На някого да му се намират 30 милиона евро?

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA