Хит в интериора: Големите огледала завладяват домовете

Артистични, малко екстравагантни и наистина впечатляващи - това са най-модерните огледала за дома!

Силвия Канин
Силвия Канин 03 юли 2020

Забравете за всички, които твърдят, че в спалнята не трябва да има огледало. Според интериорните дизайнери огледалата не само трябва да са навсякъде, но и трябва да са огромни. Да, това е най-новата тенденция в домашното обзавеждане, която става все по-популярна.

Изключително големите размери огледала намират своето място в минималистични домове като перфектен акцент. Не се притеснявайте обаче ако вашият апартамент е маломерен и вече препълнен с вещи. Огромните огледала създават усещане за дълбочина и по този начин пространстовто ще изглежда оптически по-голямо и просторно. 

mirror

Кръглата форма също е хит. Както знаем кръгът е символ на пространството и материята, също така и на съвършенство. Огромното кръгло огледало в дома пък е символ на артистичност и стремеж към елегатност. 

mirror

Интериорният тренд на огромните огледала се разпростира и дизайнерите намират всевъзможни варианти да гo впишат в пространството на дома. Така огромните огледала се появяват, покриващи изцяло гардероби, кухненски острови и дори цели стени. 

mirror

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA