Черната дъска и многото й приложения в дома

29 юли 2020

Искате да освежите дома си, да го направите по-подреден, по-забавен, по-вдъхновяващ? За да получите резултат вендага ви трябва... черна дъска. Да, точно като тази в училище, на която да пишете с тебешир и после да триете. 

Много от вас знаят за боята, която създава ефект черна дъска върху стената ни. Той обаче може да се постигне на всякакви повърхности, използвайки стикер с ефект черна дъска. Точно така, стикерът може да се изрязва и напасва, за да прилегне идеално на пространството, което искате да промените. 

Черната дъска в полза на организирания дом и живот

bord

Използвайте черната дъска, за да организирате ежедневието и домакинството си. Може да я позиционирате в коридора, за да ви напомня какво да купите от магазина или на стената във вашия офис. Така ще можете да си отбелязвате задачите за деня и седмицата.

Черната дъска като източник на вдъхновение

bord

Позиционирайте стикера с ефект черна дъска в най-използваната от вас стая и напишете всички онези любими мисли и цитати, които ви мотивират. Ще се изненадате колко добро настроение ще ви донесе тази идея. Да си припомняме с малки жестове за важните неща в живота е ключът към щастливото съществуване.

Черната дъска - забавление за най-малките в семейството

Bord

Рисуването успокоява и провокира креативността в най-малките членове на семейството. Черната дъска в детската стая е едно от най-добрите интериорни решения, които може да вземете. Така вашето дете ще може да драска на воля без да се притеснявате, че ще е нужно пребоядисване.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA