На гости в модерния дом на Емилия Кларк (ГАЛЕРИЯ)

Звездата от "Игра на тронове" се сбогува с имението си във Venice Beach, а ние сме първите кандидати за него.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 август 2020

Емилия Кларк пусна своя калифорнийски дом във Venice Beach за продажба! Ако искате да се сдобиете с къщата в океанския квартал обаче, ще са ви необходими 5 милиона долара.

Звездата от "Игра на тронове" купува имението преди четири години за 4.6 милиона долара, така че увеличението на цената е напълно в границите на нормалното, тъй като Кларк не е от знаменитостите, които се занимават с търговия на недвижими имоти.

5757

С две спални, три бани, камина и три огромни гардероба, къщата на Емилия е напълно подходяща за всеки крал или кралица, готов да застане на трона. Имението разполага и с вградени рафтове за книги (разбира се, за да побере всички романи от поредицата), кухня с дървени шкафове, изработени по поръчка, офис, който има директен изход към двора и прозорци от пода до тавана.

Ако пък не сте от хората, които обичат плажната енергия, имате на разположение 30-метров басейн в уюта на закрития двор. Казвали сме го и преди, когато сме въздишали по други звездни домове, но този категорично влиза в челните позиции на личната ни класация. В галерията по-горе ще разберете защо!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA