Хотел в пещера и апартамент, декориран изцяло с бирени кенчета... КАКВО?

Трябва да признаем, че и ние останахме изненадани от тези доста странни интериорни решения.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 септември 2020

Не, това не е стая на човек, който много обича зеления цвят. Става дума за хотел, който разполага с апартамент, вдъхновен изцяло от "Магьосникът от Оз".

Смятаме обаче, че далеч не е нужно да бъдете верни фенове на филма, за да посетите смарагдовозеленото интериорно решение, намиращо се в Roxbury, Ню Йорк.

Нас, ако питате, не трябва да го пропускате. Дори да не харесвате "Магьосникът от Оз" от хиляди километри разстояние виждаме, че Instagram-ът ви ще остане влюбен в мястото.

Не, това не е снимка на момиче, което просто се наслаждава на невероятна гледка в Кападокия. Това е снимка на жена, която...

... гостува в историческия хотел Koza Cave, намиращ се в турска пещера. Изцяло екологичен и разполагащ с 10 луксозни стаи, в които могат да се настанят до двама души, хотелът е истинска находка за любителите на пътешествията.

Всички стаи са оборудвани с голямо легло, душ, климатик, Wi-Fi, съоръжения за приготвяне на вода, чай и кафе. Някои от апартаментите в еко пещерата разполагат с кът за сядане, камина, спа и частна тераса. Най-хубавото? Нощувката е само 35 паунда!

Не, това не е просто обикновена къща в предградията с типичния си тюдор стил и просторен заден двор в опасна близост до съседите.

Това е имот с три спални, просторна всекидневна, кухня, две бани, както и гараж за няколко коли. Също така, разполага и със собствен скейт парк.

Да, точно така. Скейт парк. Трябва да признаем това интериорно решение за доста ексцентрично и креативно. Ако случайно проявявате интерес, ще са ви необходими 240 000 паунда, тъй като това е пазарната цена на къщата.

Не, това не е поредната истински красив дом, който, озарен от слънцето, с удоволствие бихме добавили в собствения си списък с притежания. Всъщност точно това е, но с една малка подробност.

В нея се намира апартамент, декориран изцяло с кенчета от бира. Фирмата-производител дори обещава да снабдява собственика, докато той поддържа изключително необичайния интериор. 

Апартаментът не е особено голям, но притежава привлекателен вид заради класическите американски сувенири, намиращи място дори в спалнята.

Казахме, че интериорните решения са доста странни. Това обаче ни се струва мааалко повече, не мислите ли?

Отделяме заслуженото внимание на домовете на звездите, тъй като те ни заливат с нужната доза блясък и холивудска суета, която по принцип липсва в ежедневието ни. Какво се случва обаче, когато се настаним в пещерен хотел или спалнята ни е обзаведена изцяло от бирени кенчета?

Отговорът е в галерията по-горе, която използвахме, за да откроим няколко от най-странните интериорни решения, попадали в полезрението ни напоследък.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA