Banda-та на Едо

Най-новият член на британското кралско семейство е милионер, който разбира от красивото

Невена Дякова
Невена Дякова 17 ноември 2020

Не всички представители на кралското семейство са working royals, или иначе казано "работещи аристократи". Това че не получават държавна субсидия за издръжката си обаче далеч не означава, че не разполагат с финанси, кариери или бизнеси, които им носят солидни дивиденти.

Един от най-състоятелните в този ред на мисли е доскорошният годеник, а от 17 юли 2020 г., съпруг на принцеса Беатрис - Едоардо Мапели-Моци. Дете на британка и италиански аристократ, Едо от ранна възраст е в контакт с различни ешелони на висшето общество на Острова. Семейството му е част от приятелския кръг на херцозите на Йорк, а, любопитно, тъща му Сара Фъргюсан е кръстница на неговия полубрат Алби Шейл. С баща скиор, пастрок – близък до бившия премиер на Великобритания Дейвид Камерън, диплома по политология и невероятен бизнес хъс, само няколко години след завършването си Едо решава да остави кариерата на политически консултант, за да сбъдне една своя мечта – да бъде property developer.

Компанията, която основава, Banda фокусира дейността си върху разработка на имоти с добра локация и сериозен потенциал за реновиране, създадени от изключителните архитекти на едноименното дизайн студио, чийто отличителен стил е да предлагат непреходен дизайн, който не имитира и копира буквално вече установени трендове. За тях къщата е не просто сграда, а дом, а домът – място, което човек трябва не просто да обитава, но и да обича с цялото си същество. Ето няколко проекта на проспериращата Banda на Едо, които новият зет на Елизабет II често споделя в личния си профил в Instagram.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA