Хижата, която Кайли и Кендал наемат в Аспен, ще ви остави без думи

Не сме се съмнявали във вкуса на сестрите Дженър, но тази хижа... о, тази хижа...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 януари 2021

Когато Кайли Дженър пусна снимки от новогодишната си почивка в Instagram, нейните не дотам големи фенове побързаха да обвиняват милиардерката в измама, тъй като кадрите наистина изглеждаха малко странно, а фонът зад тях - твърде добър, за да е реален.

Причината обаче не се крие в намесата на Photoshop, а локацията, която Кендал, Кайли и Крис Дженър избират, за да посрещнат първите мигове от новата година. Тя не е съвсем обикновена планинска къща, а ултралуксозна хижа в Аспен, Колорадо. 

Разбирайте така - получавате седем спални със съпъстващи бани, боулинг зала, басейн, огнище, киносалон и спа център. О, извинете. Пропуснахме да споменем още две отделни бани и гараж за четири коли. Rolls Royce, по възможност.

Снежната приказка на сестрите от най-известното семейство в света може да проследите в Instagram профилите им, а ние ви предлагаме напълно безплатна разходка из хижата в галерията по-горе. Е, ако все пак искате да сте добри, а ние да проверим преживяването от първо лице, може да ни изпратите 450 000 долара. Толкова е наемът за месец.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA