Мексиканската екзотична вила на Кайли Дженър (ГАЛЕРИЯ)

Ще бъде малко преувеличено, ако кажем, че това място изглежда като истински рай, но е абсолютната истина.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 февруари 2021

Сестрите Дженър могат всичко. Така де, имат козметични линии, модни проекти, милиони последователи и милиард възможности за екзотични почивки, които рядко пропускат. Докато повечето от нас се съобразиха със ситуацията и предпочетоха домашния уют, за Нова година Кайли и Кендал наеха луксозна хижа в Аспен, където заедно с майка си посрещнаха първите мигове от 2021-ва.

Само няколко седмици по-късно, най-младата милиардерка в света (понеже стигнахме до извода, че и 900 000 000 се броят за милиард) се оказва привлечена от луксозна екзотична вила в Мексико. Мястото, което ви показваме отблизо в галерията по-горе, се намира в района на Халиско, недалеч от частната зона Коста Карейес, така че изборът им със сигурност не е случаен.

Вилата може да приеме до 16 гости, а на разположение са осем изискани спални с големи легла, френски прозорци и собствени бани. Всички те, както можете да се досетите, имат панорамна гледка към океана и лесен достъп до 360-градусовия infinity басейн, около който Кайли прекарва немалко време.

Ние продължаваме да си мечтаем за истинско мексиканско бягство, а в случай че вие също, не е лоша идея да приготвите около 100 000 долара, тъй като цената за една нощувка е близо 20. Когато си Кайли Дженър, това не е проблем. А и не ви ли изглежда така, сякаш на това място няма абсолютно никакви проблеми?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA