Конзолна маса – свежото интериорно решение за дома

Искате да обновите интериора, но без да го правите за милиони левове? Това е вашето решение!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 февруари 2021

Искате да промените нещо в дома си, но не знаете откъде да започнете? Или пък нямате време и средства за големи ремонтни дейности, но имате нужда от малка промяна у дома? Изберете конзолна маса и ще се изненадате как на пръв поглед малка придобивка може да внесе глътката свежест, от която имате нужда!

Къде да я поставите?

Конзолната маса може да бъде поставена почти във всяка стая – в антрето, в спалнята, или пък в трапезарията. Може да се използва и като място, на което да бъде поставен телевизорът в хола.

С какво да комбинирате?

Конзолната маса не заема много място и може да бъде поставена директно до стената. Изглежда чудесно и без други мебели в комбинация, но едно красиво огледало непосредствено над нея би придало чудесен облик на новия кът във вашия дом.

Какво да сложите на нея?

Цветя, разбира се! Красива ваза и хубав букет са най-подходящата декорация за конзолната маса. Мястото е подходящо и за любими книги, както и за красив свещник.

Какво ще постигнете с поставянето на конзолна маса у дома?

Ще придадете индивидуалност и ще прибавите интересен почерк към интериорния дизайн на вашия дом. Тази на пръв поглед не толкова необходима мебел би могла да "разчупи” стандартната подредба на дома ви и да придаде нов облик на познато пространство.

Текст: Мелина Василева

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA