Как да декорираме апартамент под наем?

Не притежавате имота, в който живеете? Това не бива да ви спира да го разкрасите по ваш вкус.

Невена Дякова
Невена Дякова 23 февруари 2021

Много често се отказваме от апартаменти под наем, защото нещо в тях не ни се струва достатъчно уютно, или функционално, или пък съвременно. Понякога обаче именно тези не толкова изпипани пространства се оказват нешлифован диамант, който би могъл да се превърне в дългосрочно местообитание преди да се решим на покупка.

1. Пребоядисайте, ако собственикът не го е направил преди вас. Това не е дълга или скъпа инвестиция, а и може да го направите сами като подготовка и адаптация към локацията преди да пренесете на място целия си багаж.

Rental 1

2. Отделете време за подмяна на дребни детайли като дръжки на шкафове, врати, подвижни закачалки, завеси… Всичко овехтяло, което решите да освежите, ще придаде нов облик на пространствата. Нови аксесоари за банята и кухнята също ще сътворят чудеса!

Rental 2

3. Използвайте огледала за визуална игра с пространството. Може да ги окачате или подпирате на стена, огледалата нямат само утилитарна функция и може да преобразят по неузнаваем начин дневната или антрето на квартирата ви.

4. Инвестирайте в подвижни/компактни мебели, които може да премествате от квартира на квартира. Нощни шкафчета, барбарон за отмора, кафе-масички, или някоя любима етажерка, която се сглобява и разглобява лесно, ще ви карат да се чувствате у дома навсякъде.

Rental 3

5. Принтирайте снимки от пътувания и важни за семейството ви събития. Направете си гирлянд от любими кадри, или колаж, който да замести някой скъп оригинален дизайнерски постер.

6. Green Power! Не подценявайте цветята, дори да не обичате да ги отглеждате. Те наистина променят облика на интериора и правят всяко пространство много по-уютно и стилно.

Rental 4

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA