Правилният начин да изберем килим за вкъщи

Да, има такъв и е добре да сте наясно с него.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 февруари 2021

Обстановката у дома е важна за пълноценната ни релаксация в края на деня, когато сме капнали от умора и искаме единствено и само да се насладим на заслужено уединение. Заобиколени от красотата на жилището си, усещаме как малко по малко започваме да си възвръщаме емоционалния баланс, възстановявайки ума и тялото си от стреса и напрежението. 

В случая всичко има принос за приятния престой вкъщи. И мебелите, и подбраните цветове, и онези малки декоративни елементи, без които не можем да си представим дома... Подовите настилки също имат сериозен ефект върху това да сме пълноценни на лична територия, като за техния правилен избор ще поговорим в следващите минути. 

57

Как да изберем нов килим?

Покупката на един или повече килими е важна в много отношения. На първо място, настилката трябва да е практична и да не ни затруднява поддръжката ѝ. След това идва ред на нейния дизайн, който е добре да бъде изцяло съобразен с модните тенденции и особеностите на конкретното помещение. За да има малко повече яснота в казаното дотук, е добре да се споменат критериите, по които да изберем килим. А те са:

• Предназначение - за хол, за кухня, за баня, за детска стая, за коридор и др.;

• Размер и форма - кръгли, квадратни, правоъгълни, малки, големи и др.;

• Шарка и цвят - едноцветни, многоцветни, с дизайнерски принт, шаги, фигурални, с флорални мотиви и т.н.;

• Текстура - мокетени, рошави, персийски, релефни и др. 

В повечето магазини могат да се открият десетки модерни подови покрития, които да купите и онлайн. Доверете се на Домко и се погрижете за дома си подобаващо. 

57

Какви видове има?

Когато е дошло времето да изберем нов килим, започваме да разглеждаме наличните предложения с идеята да открием възможно най-доброто. Магазин Домко предлага иновативни и висококачествени подови настилки, които са налични в следните разновидности:

Материал - полипропилен, акрил, вискоза и др.;

С висок или нисък косъм, фризе, шаги, хиитсет и BCF;

Детски настилки, за хол, за кухня и т.н.;

С изчистен дизайн или богати на орнаменти и детайли;

Обикновени, луксозни и др.

57

Със сигурност ще се сблъскате с доста идеи, които да обмислите. Направете избора си с Домко и се насладете на резултатите. 

Защо да го купим от магазин Домко?

Не са много магазините, които могат да ни изненадат с ниски цени, но същевременно и с разнообразие от висококачествени килими без аналог. Доверете се на Домко и ще получите всичко това в допълнение с бърза и точна доставка на всеки един от закупените продукти. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA