SUMMER PARTY: 6 решения за вашата маса

В първия ден на астрономическото лято, селектирахме няколко идеи за summer party декорация

Невена Дякова
Невена Дякова 21 юни 2021

Mix & Match

В центъра на събитието

Елегантни цветя

Зеленчуков заместител

Нежни и небрежни

Tutti-fritti

Mix & Match

Чудите се кой точно сервиз да използвате? А не може ли всички едновременно... Няма по-подходящо събитие от лятното ви парти, което да разнообразите с чинии от различни колекции. Така ще внесете свежест в стила на масата и вероятно ще създадате забавна ситуация кой от гостите коя да избере.

В центъра на събитието...

Разчупете стереотипа и не използвайте поредната ваза, която да превърнете в център на масата ви. Висока чиния за торта, поднос за сладкиш или купа за охлаждане на шампанско също биха могли да се превърнат в отправна точка на декорацията.

Елегантни цветя

Нищо ново под слънцето, но пък винаги актуално решение. Комбинация от различни видове за бохемско или рустик излъчване на масата ви или минималистичен подход само с едноцветни ще създаде ароматна атмосфера за вашето лятно парти. Ако искате цветята наистина да изпъкват, заложете на семпли салфетки без ангажиращ принт.

Зеленчуков заместител

... на цветята, да – не го изключвайте! Изберете саксия с билки вместо ваза с цветя или купа с артишок, която ще превърне зеленото и свежестта в акцент.

Нежни и небрежни

Не ви е нужна покривка, нито огромен букет цветя, нито нещо повече от подложна чиния и чаша за вино. В случая на това предложение за декорация, максимата „По-малкото е повече" работи на пълни обороти и не създава визуално напрежение за гостите ви.

Tutti-frutti

Най-добрият вариант за декорация, която впоследствие може да си похапнете за десерт с компанията. Свежите плодове на лятото, които просто може да разпръснете небрежно около посудата, ще създадат красива и ароматна атмосфера на вашата маса.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA