Трябва да видите пентхауса на Пийт Дейвидсън в Бруклин

Имайте предвид, че може да разполагате с него срещу 30 000 долара на месец.

Домът на Пийт Дейвидсън има невероятна гледка към Бруклинския мост, но явно тя не е достатъчна, за да задържи вниманието му.

Комикът наема впечатляващия пентхаус в началото на февруари миналата година, но вече официално е готов да се раздели с ергенската квартира, която наричаше "дом" в продължение на година.

цжбн

Имотът с индивидуална тераса на покрива на мезонета се предлага под наем срещу 30 000 долара на месец.

Обширната основна всекидневна е с изглед към квартала Бруклин Хайтс и включва извити стълби, водещи до горното ниво. В елегантната кухня, лъскавите кафяви шкафове и уредите от неръждаема стомана се допълват от плотове от каменни плочи в минималистичен стил.

фджгбх

Основната спалня е 92 кв.м. и включва малък кът за сядане, а съседната баня разполага с голяма вана, отделен душ и двойна мивка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПИЙТ ДЕЙВИДСЪН ПРЕМАХНА ТАТУИРОВКИТЕ СИ, ПОСВЕТЕНИ НА КИМ КАРДАШИЯН

През по-топлите месеци наемателите ще могат да се насладят на озеленения покрив, оборудван със собствени външна кухня и трапезария.

гхбнйм

Слуховете, че Пийт и колежката му Чейс Суин Уондърс са двойка, се появиха в края на миналата година, когато двамата се появиха на мач заедно.

Твърди се, че комикът и актрисата са станали двойка, след като тя се присъедини към актьорския състав на сериала "Bupkis", но дали двамата ще заживеят заедно, само времето ще покаже.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA