Мечтаем си за новия дом на Джей Ло и Бен Афлек

Вижте изумителното имение на двойката, чиято стойност е близо за $60 млн.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 юни 2023

Фотография: Profimedia

Новото имение на Дженифър Лопес и Бен Афлек се оказва всичко друго, освен това, което е в представите ни за нова къща.

Въпреки леките недоразумения помежду си, двойката е решила да загърби всичко и да се отдаде на щастлив и луксозен живот зад вратите на новия си дом.

Джен и Бен вече разполагат с къща в Бевърли хилс с 12 спални, 24 бани и 15 камини. И няма как да е иначе - двойката има общо 5 деца. Афлек има две дъщери и един син от актрисата Дженифър Гарднър, докато Лопес дели близнаци -момче и момиче, с изптлнителя Марк Антъни.

За новия си дом, двойката брои близо 60 милиона долара - съвсем скромна сума на фона на тази, която Бионсе и Джей Зи броиха за тяхната къща. Резиденцията от 3500 квадратни метра включва закрито игрище за пикълбол, фитнес зала, боксов ринг, допълнителна постройка с две спални, гараж за 10 коли и допълнителен паркинг, който може да побере до 80 коли, пълна външна кухня, инфинити басейн.

Имотът се намира в дискретен и защитен комплекс от затворен тип в квартал Бенедикт Каньон, като допълнително е защитен от собствени огромни врати на алеята, така че имотът изглежда като истинска крепост. Вижте повече в галерията!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA