От какво се страхуват мъжете

Любовната връзка с мъж, започнала наскоро, може да приключи бързо поради поведение от страна на жената, което изразява загриженост и любов към по-силния пол. Любящият мъж може да си тръгне, дори въпреки факта, че през целия си живот е мечтал да срещне истинската любов. А на жената ù остава само да гадае кое в нейното поведение е довело до раздялата. Това не изключва и факта, че при междуличностните отношения жените най-често страдат, защото не знаят как да действат в определени ситуации.

Една от грешките на жените е, че те споделят с партньора си твърде много за предишните си връзки. Дори ако мъжът се интересува от това какви са били предишните ви любови и защо са завършили с раздяла, не си струва да говорите за това подробно. В такива случаи трябва да разкажете накратко и само по същество. Ако се отдадете на емоционални и дълги описания на приключили взаимоотношения, мъжът може да помисли, че чувствата ви към предишния партньор все още не са отшумели. И едва ли би се съгласил да бъде постоянно сравняван с някой друг.

Жените искат мъжете да доказват своята любов към тях ежеминутно. Представителите на силния пол обаче може да си помислят, че любимата има някои съмнения относно чувствата им. Такива колебания внасят негативни мисли в душата на мъжа. И в един момент той може да си зададе въпроса дали това наистина е жената, от която се нуждае.

Не всяка жена иска да има деца или домашни любимци, но умните жени често премълчават това пред мъжа. Демонстративната неприязън на жената към деца и животни може да се възприеме като липса на женственост или бездушие. Това не означава, че една дама трябва автоматично да се усмихва всеки път, когато до нея има малки деца или кученца. В такива моменти е важно просто да не проявявате демонстративно недоволство. В края на краищата, с времето всичко може да се промени драстично и една жена може да поиска да има деца.

Представителките на нежния пол, които още в началото на връзката започват да намекват на партньора си за среща с роднини, са кошмара на много мъже. Мъжът се нуждае от време, за да е готов да се срещне с родителите на неговата избраница. Дори да има сериозни намерения към жената, мислите и разговорите за любимите ù родители могат да изплашат партньора. Подобни прибързани предложения могат да се възприемат и като прекомерна зависимост от родителите.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA