Днес е най-добрият ден за началото на нова връзка!

... ако сте склонни да я потърсите в Tinder и всички други подобни платформи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 януари 2020

В първите дни на януари се чувстваме изморени от празниците, изтощени от факта, че бързо трябва да се върнем в работен ритъм, но и някак обнадеждени за всичко, което предстои занапред. Страхотно е, ако вече сте си поставили за цел да откриете ново хоби, нови приятели или ново любимо място за хранене, но ако искате да дадете свеж старт на любовния си живот, днес е денят да го направите.

През последните няколко години всички онлайн приложения за срещи са обработили голям обем от информация и са стигнали до заключението, че първата неделя от януари е най-доброто време за посещение на тези платформи. В началото на 2019-а биват изпратени над 1 милион съобщения в последния ден от първата седмица, който съвсем заслужено дори получава названието Dating Sunday. Един от основателите на популярно dating приложение разкрива, че причината тази статистика да бъде истина, е комбинацията от новогодишните резолюции и ефекта на уикенда върху самите нас. Оказва се, че януари и октомври са най-активните месеци в тези приложения, защото тогава ежегодно се регистрират около 3 милиона души, които впоследствие изпращат над 20 милиона посещения към обектите на желанието си.

Ако към този момент все още не сте открили голямата любов на живота си и сте склонни да я потърсите пред екраните на смартфоните, днес е вашият момент. Tinder разкрива, че 10% от всички съвпадения са се случили в рамките на първата януарска неделя. It’s time to swipe!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA