4-те тайни на успешната връзка

Свети Валентин може и да отмина, но това далеч не означава, че трябва да се стараем в останалите 364 дни от годината...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 февруари 2020

Прости, лесни и важни стъпки, които да предприемем в не толкова простото и лесно нещо, наречено сериозна връзка...

Приоритизирайте малките преходни моменти. "Здравей, как мина денят ти?", „Чао, обичам те!" и всички онези други моменти, в които осъзнаваме, че имаме човек, който държи на нас. Не е никак сложно, даже напротив. Колкото и клиширано да звучи, усмивката върши същата работа.

Уважавайте човека до себе си. Вашият партньор заслужава да се чувства обожаван от вас всеки ден. Вероятно и вие искате същото. В края на краищата, избрали сте се един друг, така че започнете да се държите така, сякаш сте готови да си дадете всичко. Всеки ден правете нещо, което кара любимия ви човек да се чувства обичан, изберете нещо, което ще говори на езика на любовта. Така ще избягвате конфликтите, ще подхранвате близостта си и ще развивате отношенията си в положителна посока.

53

Когато се карате, правете го, както трябва. Винаги, когато се чувствате повлияни от дадена ситуация, седнете и изяснете нещата възможно най-скоро. Поговорете за очакванията си, кажете всичко, което имате наум, не подхождайте преднамерено и се дръжте разумно. Идеята не е, че задължително трябва да направите голям скандал, за да изчистите проблема, а по-скоро колкото и незначителен да е той, да разберете защо се е създал и как да го разрешите.

Не забравяйте секса. Ами да, каквото и да говорим, това е неизменна част от всяка една връзка и ако нещата не се получават... просто не се получават. Не забравяйте романтичните отношения, правете изненадващи жестове както в спалнята, така и извън нея (с други думи, не се притеснявайте да се отпуснете за секс чат). Това, че спите с един и същ човек от доста време, далеч не означава, че трябва да е скучно. Постарайте се да бъде феноменално.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA