Техниките, с които да подобрите сексуалния си живот

И понеже знаем, че никой няма време за глупости, представяме най-експресния план по темата.

Правим, струваме и накрая винаги стигаме до секса. Така де, колкото и прекрасна, феерична, пъстра и завладяваща да е дадена връзка, гадният секс може да доведе до нейния край по-бързо от очакваното. В случай че усещате, че нещата не се случват според представите ви, запазете този списък и започнете с отмятането на точките от него. Разликата ще усетите още в утрешния ден.

57

Стига сте повтаряли, че имате нужда от нещо ново, направете го! Започнете да мислите извън кутията и потърсете начини да разнообразите заниманията под чаршафите. Съгласувайте фантазиите с партньора си и просто действайте смело.

Ехоо, реалността не е като тази в очакванията ви! Има много неща, които не знаем и именно поради това често можем да останем с чувство за неудовлетворение във всеки възможен план. Преговорете очакванията си, но направете справка с реалността.

Защо просто не избягате? Решете го в последния момент, напуснете града и се отправете към провинцията за събота и неделя, които да прекарате изцяло в леглото. Сигурни сме, че ще ви хареса.

57

Гледайте бе, хора! Знаете какво имаме предвид. Въпреки че базата тук са именно нереалистичните очаквания по отношение на размери, продължителност и външен вид, добре е да знаете какво точно ви харесва и кара да мислите в посока секс.

Молим ви, говорете! Липсата на комуникация е най-големият deal breaker (съжаляваме, но няма по-подходящ превод). Отчетете грешките, опитайте се да ги поправите и проявете креативност. Нищо няма да стане по-добро, ако просто се пуснете по течението.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Profimedia, pexels.com 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA