10 тайни за мъжете: да ги разгадаем и разберем!

Даваме ви поглед на другата гледна точка и какво наистина мислят господата.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 октомври 2023

Фотография: Pexels.com

Мъжете непрекъснато споделят, че грам не могат да разберат жените, но истината е, че и ние жените често не можем да разберем тях.

В това се намесват куп психолози, които веднага ни се притичват на помощ и решават да вкарат малко ясно за мъжките възприятия и поведение. Къде се крие истината и какво се случва в мъжкия ум:

1. Мъжете не се страхуват от обвързване

Много от жените вярват, че мъжете се ужасяват от обвързването. Това не е съвсем вярно. Единствената причина да се страхуват е, защото го свързват със загубата на свободата и сексуалната възбуда. Голямата новина е, че това е изцяло под контрола на една жена. Ако искате да бъдете с един мъж в дългосрочен план, му покажете, че животът може да бъде много по-забавен с вас, той може спокойно да се вижда с приятелите си, а и винаги да може да бъде с вас, защото му е спокойно във вашата компания.

2. Външността не е достатъчна

Мъжете не са толкова глупави, както жените си мислят. Въпреки, че един мъж може да спи с жена само заради външния й вид, това не значи, че ще се замисли за по-сериозни отношения ако тя няма други достойнства.

3. Мъжете са също толкова емоционални, колкото жените

Мъже също като жените имат нужда от обич в една връзка. Ако те не чувстват, че я получават, ще бъдат наранени също толкова, колкото всяка жена. Разликата е, че мъжете често изразяват своята привързаност по физически начин, отколкото жените.

мъже

4. Мъжете също се притесняват

Повярвайте ни, за мъжете е също толкова трудно да отидат и да заговорят една жена, която харесват, колкото и на нея би било. А вие може да използвате тази информация като предимство. Ако видите, че човекът, който харесвате не се чувства комфортно прави в началото на разговора ви, ваша работа е да направите този момент по-лесен.

5. Мъжкото самочувствие зависи от сексуалната им способност

Когато един мъж се почувства сексуално отхвърлен, той се чувства по-малко мъж. Дори тези, които са в сериозна връзка и всичко върви по мед и масло, ако не се чувстват като тигри в леглото, то гордостта им би била срината.

6. Мъжкият ум не е добър в игричките

Мъжете са доста просто устроени същества. Жените понякога дават смесени сигнали и мислят, че мъжете усещат каква е "играта”, но често не е така. Когато една жена се отдръпва с идеята да увеличи интереса на мъжа, той всъщност го приема като знак, че тя не е изобщо интересува от него и просто се предава.

7. Мъжкият ум копнее за разнообразие

Както във вашите взаимоотношения, запознанствата и спалнята, мъжкият ум копнее да пробва различни неща.

мъже

8. Мъжете също са несигурни относно отхвърляне

Егото на всеки мъж зависи от това как е възприеман от противоположния пол. Ето защо за някои мъже може да им коства известно време да съберат смелост, за да ви поканят на среща, дори и ако си мислите, че сте му показали ясно, че искате той да ви покани да излезете.

9. Мъжете оценяват уверените жени

Ето защо мъжете бягат далеч от отчаяните жени. Те се чувстват като истински мъже само когато спечелят една уверена в себе си и в способностите си жена, която е спечелила своето място в живота. А като завоюват една такава жена, те ще се достойни да бъдат част от този невероятен живот.

10. Мъжкият ум може да бъде програмиран с правилния език

Мъжете обичат да се чувстват желани. Ако искате един мъж да промени поведението си в една връзка, вместо да му кажете: "Скъпи, наистина ще оценя, ако направиш закуската”. Вместо това опитайте с: "Наистина се възбуждам, когато правиш закуската сутрин ". Това може и да звучи тривиално, но бъдете сигурни, че мъжете са готови на всичко, за да подпалят жената до тях.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA