От Африка до Антарктида... в София

Първият по рода си туристически фестивал у нас ще се проведе на 7 март. Време е да се вдъхновим, провокираме и забавляваме!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 февруари 2020

„От пътешественици за пътешественици" - това е мотото на първия туристически фестивал в България, който обещава да ни отведе в света на пътешествията. Sofia Travel Fest е еднодневно събитие, в което 11 опитни страхотни разказвачи ще ни мотивират да открием нови места и да преживеем заедно с тях още веднъж прекрасните моменти, които са ги вдъхновили.

152

Пътешественическото приключение ще се състои на 7-ми март в Кино Люмиер Лидл и ще се състои от 3 сесии, кафе паузи, обяд и парти. Организаторите обещават ден, изпълнен с вдъхновение, обменяне на нови идеи и запознанства с хора, които споделят една и съща страст и култура.

Sofia Travel Fest ще започне от България, ще премине през Европа и ще стигне до скритите кътчета на Швейцария. Няма да бъдат пропуснати темите за любовта, храната и доброто вино, допълнени от разкази за Страната на щастието – Бутан, южната част на Африка и Антарктида.

7885

Каузата, зад която застават организаторите, е за „отговорното" пътешестване и именно по този повод фестивалът ще завърши с излъчването на късометражния документален филм „Сокотра невидимия остров”, който олицетворява тази идея в пълния ѝ смисъл.

Допълнителна информация за събитието и лекторите може да видите на sofiatravelfest.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA