Диетата на Бионсе

Миналата година Бионсе роди близнаци и само след три месеца направи концерт. Ето нейните съвети за това как да останем енергични и да запазим фигурата си, независимо от обстоятелствата.

Съвет 1. Не изключвайте веганската диета

Въпреки че певицата не е абсолютен вегетарианец, преди важни концерти тя отказва месо. Например наскоро, преди фестивала Coachella, тя направи 22-дневна вегетарианска диета, която беше разработена за нея от треньора Марко Борхес. Има и друг начин спешно да влезем във форма: преди заснемането на филма „Dreamgirls" Бионсе беше на „лимонадена диета”. За да пречисти тялото си, певицата приготвяше детокс напитка от вода, лимонов сок, кленов сироп и лют червен пипер Кайен.

А след раждането на първородното си дете, певицата спазваше нискокалорийна диета: омлет от яйчни белтъци или зелечнуково смузи за закуска, риба и много зеленчуци за обяд и вечеря.

Съвет 2. Контролирайте порциите си

Бионсе обича сама да контролира всичко. Нейното концертно меню включва бадеми и овесен хляб, а всякаква вредна храна зад кулисите е строго забранена. По време на изпълненията и преди тях тялото е под огромно напрежение и правилното хранене е един от начините за намаляване на негативните ефекти.

Съвет 3. Пийте много течности

Бионсе винаги пие много вода. „Опитвам се да се грижа за себе си, пия от 4 до 5 литра вода с лимон всеки ден, особено по време на репетиции. Така че съм сигурна, че тялото ми получава достатъчно витамини.” В допълнение, тя обича сок от диня от WTRMLN WTR и понякога си позволява да пие Gatorade.

Бионсе

Съвет 4. Поглезете се с въглехидрати

Бионсе е сигурна, че не е необходимо да се отказвате от любимите си ястия, за да сте във форма. Това може да се види и в инстаграма на певицата: там тя периодично качва снимки с пуканки, понякога с шоколад. „Кожата ми е сияйна и не е нужно да се отказвам от въглехидратите, затова дори започнах да спя по-добре”, казва Бионсе.

Съвет 5. Не забравяйте да си почивате

„Перфектната неделя за мен е обяд в любимата ми пицария, чаша червено вино и без разговори за работа", казва певицата. Тя и нейният съпруг Джей Зи често ходят в италиански ресторанти, а фирмените ястия на Бионсе са тестени изделия и сандвичи. Освен това, тя никога не отказва да хапне мамините ястия и най-много обича печено месо. Певицата периодично се глези и с вегетариански тарталети и шоколад.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA