Заличете фалшивите приятелства и токсичните връзки на Пълнолунието днес

Този месец ще наблюдаваме цели две пълни луни.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 август 2023

Фотография: Pexels.com

Този август е един от редките месеци, през който ще наблюдаваме две пълнолуния - в началото и в края на месеца.

Още един интересен момент е, че двете пълнолуния ще бъдат близки до тези на лунните перигеи, което означава, че пълнолунията ще бъдат също така и суперлуния. 

Първото пълнолуние за август е във Водолей и то ще настъпи тази вечер в 21:31 ч. българско време. И тъй като е в знака на непрекъснати промени, вълново движение, иновации, ще донесе интересни и неочаквани събития. Този момент е особено подходящ да се освободите от това, което не ви носи удовлетворение, щастие и успех. Отдайте се на творчество, сега е моментът, в който ще получите страхотни идеи. Но внимавайте с глобалните промени и вместо това се съсредоточете да поправите грешките от миналото. Сдобрете се с някой, с когото сте се карали, а е важен за вас. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОИ ЗОДИИ ЩЕ ИМАТ НАЙ-ХУБАВОТО ЛЯТО?

Едновременно с това сега е подходящ момент да заличите фалшивите приятелства и токсичните връзки. Изчистете социалните мрежи от ненужни контакти. Освободете живота си от хора, които ви карат да се чувствате опустошени. 

Пълнолунието ще предизвика повечето зодии и ще ги накара да изпитат силна нужда от свобода, както и желание да оставят в миналото всичко, което пречи в реализацията на целите им. Ще имат силен импулс към нови приключения и емоции. Това може да ни подтикне към авантюри, затова е много важно да помислим за последиците от постъпките ни.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA