Какъв домашен любимец да изберем според зодията си

Телец и Лъв си пасват най-добре с куче, докато Близнаци и Водолеи - с рибки.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 август 2023

Фотография: Pexels.com

Ако се чудите с какво животно ще е най-добре да съжителствате у дома, може би астрологията ще ви подскаже.

Някои астрологични знаци перфектно съжителстват с различни животни у дома, докато други не чак толкова. Ако обмисляте да се сдобиете с домашен любимец, вижте дали вашата зодия предполага, че това е най-добрият избор за вас!

Знаците Овен, Телец, Лъв, Стрелец и Козирог идеално си пасват с животните - неслучайно именно животни са техните зодиакални символи. Не е изненада тогава, че тези зодии най-добре се разбират с домашни любимци с големи размери. Ако вие сте от тази зодия, специалистите съветват да си вземете четирикрако животинче у дома. Най-добре котка или голямо куче. Подходящи са немска овчарка, коли, българско овчарско куче, териер, доберман.

Домашен любимец

Близнаци, Везни, Водолей и Дева са известни с това, че предпочитат компанията на хората пред тази на домашния любимец. Ето защо за тези зодии са много подходящи говорещите папагали. Земният знак Дева обожава животните, които са самостоятелни и лесни за гледане. Така че най-добре е представителите на този знак да се спрат на рибки или на късокосмести котки. 

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби са най-грижовни сред зодиакалните знаци. Така че те лесно ще съжителстват с всякакъв вид животинки, особено с такива, които изискват повече грижи и любов. Те ще се справят страхотно със спасяването на бездомно или ранено животинче, което да приберат у дома си.

Домашен любимец

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA