Първото пълнолуние за годината: кои са късметлийските зодии?

Не бъдете импулсивни и обмисляйте всяко свое действие и думи.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 януари 2024

Фотография: Pexels.com

Януарското пълнолуние днес, известно като вълча луна, ще постави началото на най-дългата лунна фаза в годината.

Луната, известна като вълчата луна, ще достигне пикова осветеност през деня, но луната ще бъде под хоризонта. Наблюдателите на небето ще трябва да изчакат до вечерта, за да го видят - когато слънцето залезе и луната изгрее. 

Първото пълнолуние е особено специален момент за някои зодиакални знаци. То ще донесе големи промени за всички представители на Зодиака. Вълчата луна ще премине под знака на огнените Лъвове, а това означава освобождаване от всичко негативно в живота, като лоши емоции, излишни килограми и т.н.  И все пак астролозите съветват да се въздържаме от необмислени емоционални действия.

Не бъдете импулсивни

Не бъдете импулсивни и обмисляйте всичко. Не прекъсвайте връзки в момента, тъй като има голяма вероятност това да е окаже грешен ход, тъй като в момента чувствата "говорят" вместо разума. Бъдете внимателни и с всякакви видове покупки. По-добре се въздържайте този ден и не си взимайте нищо. Има голяма вероятност от импулсивни покупки и големи кредити, за които после ще съжалявате. Не си взимайте нищо скъпо и по възможност избягвайте всякака техника.

Внимавайте с думите

Импулсивността ни днес може да ни накара да бъдем по-откровени от всякога, с риск да засегнем близките си. Съветваме ви да се въздържате от осъждане и обвинения към хората около вас, особено към тези, които обичате и уважавате. Вместо това работете върху вашите отношения и връзки, за да ги укрепите.

Инвестиции

Днес е подходящ ден да инвестирате в сфери, които могат да ви донесат доходи в бъдеще. Това е свързано с пълнолунието и неговото влияние. Мощта на вълчата луна има магическата сила да удвои и дори утрои резултата от нашите инвестиции.

Късметлийски зодии

Късметът днес ще бъде на страната на няколко представители на Зодиака. Това са зодиите Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. И все пак, и трябва да бъдат внимателни и да обмислят действията и думите си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA