Новолунието в Близнаци ни носи куп възможности

Бъдете смели и се възползвайте от новостите, които се откриват пред вас.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 юни 2024

Фотография: Pexels.com

Новолунието в Близнаци днес ни провокира да се впуснем в приключението на новите възможности. Сега е моментът да освежите живота си, тъй като новата луна се свързва с новото начало и започването на нови проекти.

Това небесно събитие, което се случва всеки месец, ни приканва да бъдем смели и да започнем нещо, за което досега не сме и мечтали. Успехът е гарантиран, тъй като това Новолуние е едно от най-щастливите за годината. То е призив за действие, вдъхновява ни да бъдем оптимисти, защото ще ни се случат само положителни неща.

Новолунието днес е в знака на Близнаците, които управляват комуникацията и интелекта. Ако се почувствате малко хаотични, това е съвсем нормално. Помислете за нови начини за разбиране на света, за това как общувате с другите. 

Периодът на Близнаците е момент, в който заемането на страна или гледането на нещата като черно-бели, не е най-добрият начин да подхождате в живота. Новолунието в Близнаци ви подтиква да приемете двойствеността, която всеки един от нас притежава. Това е мощен урок, който ще ви напомня, че винаги можете да излезете от обичайния път.

Красотата на това Новолуние е изобилието от връзки с планетите Венера, Меркурий и Юпитер. Имаме пет планети в знака на Близнаци в този период. Венера и Юпитер носят със себе си спокойни и радостни вибрации - така че може да очаквате посоката, която поемете, да бъде положителна. Въпреки това се уверете, че се придържате към плана си. С помощта на Меркурий и воденето на дневник за това, което искате да постигнете, е един от най-добрите начини да бъдете отговорни и да постигнете целите си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОДИЯТА НИ РАЗКРИВА КОГА ЩЕ СМЕ ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВИ

Уверете се, че не позволявате на потенциала да се изплъзне през пръстите ви. С напрегнатия аспект от Сатурн, това Новолуние може да бъде голяма възможност за вас. Близнаците от своя страна са владетели на дребните детайли, така че планирайте до последния щрих, за да не се претоварите.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA