Ягодова луна в Козирог: време е за кариерен растеж

Загърбете миналите грешки и се фокусирайте върху бъдещите си успехи.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 юни 2024

Фотография: Pexels.com

Ягодовата луна през юни е много специална, тъй като отбелязва последното пълнолуние за пролетта и първото за лятото.

Ако се чудите защо луната се нарича Ягодова, то нека разясним това. Пълнолунната фаза на луната през юни съвпада с реколтата на ягодите и затова плучава това название.

Ягодовата луна е момент на движение и промяна, като мнозина вярват, че силите на лунния цикъл влияят на нашето настроение, емоции и чувства. Въпреки че това може да звучи смущаващо, Ягодовата луна често е изключително положителен момент, като сега тя пада в кардиналния земен знак Козирог.

Но какво предвещава това? То ни носи успех, признание и наследство. Едновременно с това се дава началото на сезона на Рака. Сега е идеалното време да се съсредоточите върху кариерата си и да работите за превръщането на мечтите си в реалност. Ако сте готови да се фокусирате върху това, което искате най-много, и да намерите начин да го получите, това е пълнолунието, което ще ви помогне да започнете да го осъществявате.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОДИЯТА НИ РАЗКРИВА КОГА ЩЕ СМЕ ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВИ

"Тъй като Ракът и Козирогът представляват майката и бащата в Зодиака, фокусирайте се да се вгледате в себе си и в своето възстановяване, като използвате това събитие, за да си осигурите усещане за сила и енергия. Това ще доведе до възможности за растеж, нови връзки и самолечение", споделя Антонела, професионален астролог в Psychic World.

"Зодия Рак олицетворява майчината, грижовна любов, докато Козирогът е типичната бащинска фигура, която обича отговорността. Следователно ще получите големи уроци, а зодиите Овен, Рак, Везни и Козирог ще почувстват най-много ефекта му."

Сега е подходящият момент да се отървете от миналото и да изчистите всякакви стари проблеми, фокусирайте се върху своето самоутвърждаване.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA