Issue

"Вярвам в енергията и интуицията"

17 януари 2019
Тя е онази руса амбиция, както казва Мадона, която е посланик на хумора, жена, твърде красива, за да остане незабелязана и достатъчно мистериозна за околните, че да не могат да спрат да са привлечени от нея. Малко след старта на новия телевизионенен сезон и завръщането й като водещ на Господари на ефира” по NOVA, Мария ни се стори повече от идеална за звезда от корицата на нашия голям моден брой. 
Пред GRAZIA тя сподели:

Хуморът ли е най-силното ти оръжие?
Всяка ситуация изисква различно оръжие. Понякога е нужно много търпение, друг път е необходимо моментално да тропнеш по масата. Човек трябва внимателно да преценява и да действа според обстоятелствата. И никога срещу сърцето! Винаги го чувам, много е шумно. (Смее се.)

Като малко момиче беше ли популярната в училище?

Да, но не съм го търсила, нито искала, нито съм се чувствала комфортно. Бях срамежлива, дори все още съм, въпреки че е овладяно. Работата ми помогна да го преодолея и да извадя на показ цялата си лудост.

Какво за теб е романтиката?
Всичко за мен може да бъде романтично. Няма правила. Всичко, което ме е накарало да се почувствам обичана и да обичам... Мога да придам смисъл и вечност и на една обикновена синя запалка. Камъче. Портокал...

Кой е романтичният филм, който винаги те докосва?
Много са, наистина много. Последният, който ме отвя беше La La Land.

Цялото интервю четете в октомврийския ни брой, който е вече на пазара.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA