GRAZIA ФЕВРУАРИ Е ТУК!

Новият ни брой е тук и е точно такъв, какъвто изглежда - мега цветен, мега сладък и мега интересен...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 януари 2020

Новият брой на GRAZIA е тук! В месеца на Оскарите на корицата е мега сладката, мега самоироничната и мега любимата ни Андреа Банда Банда, която не крие, че цената на това да бъдеш "над нещата" е малко тъга и много работа. В ексклузивното си интервю за списанието, с нея говорим за работата на телевизионния екран, за парите, за ценните уроци, за киното и мечтите. Кои ще бъдат големите победители на церемонията по връчването на наградите и с кои звезди би излязла на вечеря Андреа? Отговорът е на стр.58 в новия ни брой!

В GRAZIA февруари ви очакват ексклузивни срещи с Тита, Любомира Башева и Жени Калканджиева. Разказваме повече за блестящия старт на новото IT момче в Холивуд Тимъти Шаламе, за свещта, която Гуинет Полтроу пусна на пазара с аромат на своята вагина, за уроците от новата книга на Мей Мъск и за живота на Лупита Нионго.

На страниците на списанието разискваме темата дали имаме "хроничен страх от унищожаване на света", при това без помощта на Грета Тунберг. И още: говорим за новите църкви на звездите, запознаваме ви с Жа Жа Габор - актрисата, която е предложила брак на 9-те си съпрузи и, разбира се, не пропускаме традиционните за всеки брой горещи модни и beauty тенденции. Не пропускаме да се вдъхновим от мъжкия гардероб, обръщаме поглед към първите хитове на пролетта и си задаваме въпроса нужно ли е да гладуваме, за да изглеждаме добре? 

GRAZIA февруари вече е на пазара! Не пропускайте да споделите вашите снимки и мнения за броя в Instagram, където ще ни откриете на @grazia_magazine_bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA