Големият летен брой на GRAZIA е тук!

Летният брой на GRAZIA вече е на пазара и ви очаква с куп вълнуващи и свежи истории... за едно още по-вълнуващо и свежо лято!

Време е да се завърнем към ежедневието си и неговия нов ритъм, за да посрещнем лятото с широко отворени ръце! За да ви помогнем с тази нелека задача, подготвихме специалния летен брой на GRAZIA, който вече ви очаква на пазара...

За да бъдем абсолютно актуални, в него ще ви разкажем всичко за новия албум на Ели Голдинг и ще ви срещнем с Ел Фанинг, Хелена Кристенсен и Леони Хан. За да бъдем вълнуващи, ще ви представим историята на Райън Мърфи и ще се запитаме дали има нужда да станем екосексуални, а за да бъдем достатъчно звездни, ще ви подарим ексклузивни срещи с Ирина Флорин, Мила Роберт, Ваня Щерева и още други любими звезди!

За едно по-хубаво и слънчево лято...

25

В търсене на отговорите на няколко много екзистенциални въпроси, свързани с красотата, на корицата ни този месец са д-р Мария Хаджийска и д-р Стиляна Трендафилова - две вдъхновяващи и красиви жени, които знаят много за тайните на съвършенството и малките радости, провокирани именно от него.

С тях ще си поговорим за стъпките към мечтаната професия, за най-популярните процедури и за женската тежест да носиш по няколко несесера с козметика на всяко пътешествие.

Разбира се, няма как да подминем и най-горещите летни тенденции, които понякога са изгарящи и провокативни, друг път – спокойни и романтични като залез над морската шир. Представяме ви банските, които описват тялото ни, роклите, които позволяват слънцето да гали кожата ни, заедно с бижутата, които са категорични и… наши.

За едно по-красиво и стилно лято...

574\

Големият ни летен брой идва и със специалната ни beauty селекция от най-горещите грим тенденции, които през лятото ще бъдат ярки и нежни едновременно, силни и деликатни, пастелни и неонови. Вълнуващо!

На страниците на броя ще откриете актуалните wellness посоки, трендове при косата, както и най-полезният гид в търсенето на перфектната слънцезащитна козметика - тази, която не дразни кожата, но и ни предпазва от жарките лъчи на слънцето. Надяваме се именно под тях да прекарате един горещ следобед с летния ни брой, който е на пазара от днес! Очаква ви и специален козметичен подарък от Catrice!

Търсете списанието във всички работещи обекти за продажба на преса, както и във веригите BILLA, Kaufland Bulgaria, METRO, CBA KOME и ФАНТАСТИКО, а също така и в по-големите вериги бензиностанции.

За едно прекрасно лято... с любов от екипа на GRAZIA!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA