Очаквайте през септември: Първото специално издание на GRAZIA, посветено на майките и техните деца

Всичко, което трябва да знаете за бременността, раждането и всички аспекти от важната задача да си добър родител

22 август 2020

Вдъхновени от необятната вселена на майчинството и безкрайната многоцветност на детския свят, ние от GRAZIA решихме да изненадаме всички наши читателки със специалния брой GRAZIA MAMA.

Изданието ще се появи на пазара в началото на септември и ще съдържа отговори на много от въпросите, които всяка майка си е задавала поне веднъж. Любопитни интервюта, козметични и модни съвети плюс лайфстайл материали, изпълват страниците на GRAZIA MAMA. 

Броят ще е посветен както на най-малките, така и на по-големите, които тепърва ще стъпват оново в класните стаи. Специално за всички майки събрахме армия от експерти, които да споделят ценните си съвети с нас. 

снимка

Как да подсилим имунитета на детето за есента, кои са най-добрите органични продуки за нежната бебешка кожа, как да се погрижим за кожата си преди и след раждане, каква е тайната във връзката между майката и детето... На тези и още въпроси дава отговор нашият раздел, посветен на всички от 0 до 7-годишна възраст.

За по-големите сме създали секцията "7+", която ни среща със специалисти, за да обсъдим предимствата и недостатъците на онлайн обучението, важността от правилния подбор на литературата, която чете детето, както и да научим кои са последните тенденции при обзавеждането на детска стая. 

В броя ще намерите още прелюбопитния материал посветен на раждането през вековете, както и разговор с ветеринарни лекари по темата за съвместния живот между дете и домашен любимец.

снимка

Обещаваме още много теми, които да ви развълнуват и замислят. Освен това в GRAZIA MAMA ще намерите измиващ гел на Mustela, мостра от Brandex, както и още интересни и полезни комплименти за всички настоящи и бъдещи майки.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA