Специалният ни брой GRAZIA MAMA вече е на пазара!

Първото ни специално издание, посветено на майките и децата, вече е на пазара.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 септември 2020

Вдъхновени от необятната вселена на майчинството и безкрайната многоцветност на детския свят, екипът на GRAZIA реши да изненада всички свои читателки със специалния брой GRAZIA MAMA, който вече може да откриете на пазара.

Изданието съдържа отговорите на почти всички въпроси, които някога сте си задавали. Имаме полезни съвети и специални материали както за най-малките, така и за по-големите, които скоро отново ще поемат към класните стаи. За да бъдем възможно най-полезни и релевантни, събрахме армия от експерти, готови да споделят ценните си съвети с нас!

Разделът ни, посветен на всички от 0 до 7-годишна възраст ще отговори на въпросите за имунитета на децата през есента, ще ви представи най-добрите органични продуки за нежната бебешка кожа и ще разкрие тайната във връзката между майката и детето.

gr mama

За всички, които вече са "7+" ще обсъдим предимствата и недостатъците на онлайн обучението, важността от правилния подбор на литературата, която детето чете, както и последните тенденции при обзавеждането на детската стая. 

В броя още: любопитен материал, посветен на раждането през вековете, разговор с ветеринарни лекари за съвместния живот между дете и домашен любимец, любопитни интервюта и специални козметични и модни съвети.

Разбира се, имаме и подарък - измиващ гел на Mustela. В GRAZIA MAMA ще откриете още интересни и полезни комплименти за всички настоящи и бъдещи майки. Търсете на пазара!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA