Новият брой на GRAZIA е тук!

Посрещаме ви с очарователната ALMA и усещане за лято от всяка една възможна страница.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 октомври 2020

"Не мисля, че да си известен и да си успешен е едно и също нещо", казва ALMA.

Есента може и да е тук, но това не пречи в душата и сърцата ни да бъде истинско лято, което носи със себе си свежест и вълнуващо настроение. И понеже вярваме, че трябва да запазим това усещане, за корица на новия ни брой поканихме очарователната ALMA, с която си поговорихме за музика, пътувания, тайната на успеха и това какво е да имаш известна майка.

"Принципно порастването не е лесно, без значение дали майка ти е известна или не", споделя изпълнителката на Out of Control в ексклузивното ни интервю. И именно защото знае, че не е лесно да бъдеш успешен, тя не прави планове. "Планът ми е да нямам план, за да не си затварям врати и да не пропускам възможности", а повече от срещата ни с нея ще откриете на страниците на новия брой.

574

В броя ви очакват още: най-горещите сериали, вълнуващите истории от живота на Ейкън, както и всичко за скандалната и великолепна руса дива, която подчинява Париж през 40-те, въпреки че се ражда... като мъж.

Подготвили сме ви и специални срещи с DARA, Yoana, Джорджа Смит, както и със звездите от новия филм Unpregnant.

57

На страниците ще откриете най-горещите модни тенденции, тайните на перфектния капсулен гардероб и безкрайно усещане за лято от всички прекрасни сесии, които направихме за вас. Разбира се, намерили сме място и за специалните beauty трендове, уханните акценти на сезона и 10-те незаменими "зелени" продукта за лице, тяло и коса, които ни презареждат за новия сезон.

57

Обръщаме нужното внимание и на интериорните тенденции, които ще оцветят и вдъхновят дома, превръщайки го в място, в което, без значение дали трябва или не, ще се радваме да прекарваме не малко време. И за да се уверите, че наистина мечтаем за лято, обещаваме да ви разходим из Миконос с нашия експертен гид, в който сме събрали всичко за гръцкия остров.

Подготвили сме и специален козметичен подарък. Очакваме ви на пазара!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA