Ким Кардашиян, ЕКСКЛУЗИВНО в новия брой на GRAZIA!

Не всеки месец имаме възможността да се похвалим, че излизаме на пазара с Ким Кардашиян, но днес определено можем да го направим!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 октомври 2020

Новият брой на GRAZIA вече е на пазара и ви очаква с цялото вдъхновение, необходимо за студените, мрачни, а вече по-къси и дъждовни дни.

47

На страниците ни този месец ви срещаме със супермодела Таша Тилбърг, огнения Малума, който много скоро ще запали големите екрани заедно с Джей Ло, както и със страхотната и винаги усмихната Сара Хайланд - почти невъзможно да не я познавате от "Модерно семейство".

Разбира се, очакват ви още немалко любопитни материали и специални истории, сред които е и тази от корицата.

562

Ние сме 14-ото издание на GRAZIA по света, което този месец посреща читателите с най-известната от всички известни жени - Ким Кардашиян.

В специална сесия, заснета за колегите ни от Великобритания, кралицата на реалити телевизията, популярността и всичко останало, разказва за живота под светлините на прожекторите, последния сезон на Keeping Up With The Kardashians и своя 40-и рожден ден, който посрещна без страх от факта, че се променя с времето.

57

Освен невероятната Ким в броя ще откриете и най-любимите ни жени за изминалите месеци, а именно номинираните за "Жена на годината 2020". 

Тази година ще аплодираме бурно общо 36 дами в 9 различни категории - всяка една от тях, доказала, че успехът, смисълът и работата могат да се случат и в новото странно време. Разбира се, вашите фаворитки може да подкрепите с регистрация на WOTY.GRAZIAONLINE.BG!

48

Няма как да подминем задължителните модни и козметични страници, където този път ще откриете 20-те задължителни неща, обещаващи да превърнат студените дни в истински огън, най-добрите продукти за вашата кожа и топ съветите за игра с готическата визия, която е на ход тази есен.

В случай че изпитвате любопитство към платформата OnlyFans или не сте запознати с кучетата в кралския двор, добре е да имате предвид, че отговорите и на тези въпроси ще откриете на страниците на GRAZIA октомври. Търсете на пазара!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA