Новият брой на GRAZIA е тук!

Нека отброим заедно истинското впускане в есента, окей? 3, 2, 1...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 октомври 2021

Очертава се уикендът да е в абсолютен синхрон с разбиранията за мрачна и дъждовна есен, но ние сме помислили за всичко. И под "всичко", имаме предвид моментите, които ще прекарате на топло вкъщи.

Новият брой на GRAZIA е тук!

57

В него ви разказваме за ирационалното изкуство на Кристо, споделяме тайните около завръщането на Джеймс Бонд и ви срещаме с Гордън Рамзи, YOANA, Мина Милева и Весела Казакова, Емилия Симова, Миряна Сливенска, Евгения Джаферович, Биляна Запрянова и Ива Софиянска.

57

На корицата ни е очарователната Вяра Младенова - щастлив представител на онова поколение млади хора, което не се страхува от промени, ветрове и проправянето на собствени пътеки в живота. "Съдържанието винаги е било по-важно от опаковката, но малцина го разбират", споделя тя пред GRAZIA в интервю за мечтите, работата и истински красивата коса, защото, каквото и да говорим, тя носи самочувствие.

57

Модните страници носят усещане за кънтри стил, а екстензивният ни шопинг guide съдържа всичко, от което гардеробът ви може да има нужда тази есен. Hint: не е поредното сиво палто! В козметичната секция пък сме събрали най-актуалните и атрактивни beauty попадения, успоредно с ексклузивна разходка в уникалната ботаническа лаборатория на Chanel.

И ако дотук не сте се убедили, че новият брой е абсолютен must, на страниците ще откриете куп интересни истории около новия вариант на "Клюкарката", любимите IG акаунти с имотите от мечтите ни и пътуване в магията на Родопите. Извинете, ако ще прозвучи нескромно, но какво повече?

Вече на пазара!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA