Новият брой на GRAZIA е тук!

Посрещаме месеца с много красота и две прекрасни корици, от които грее ослепителната Ивелина Чоева.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 ноември 2021

Хеййй,

Няма нищо по-хубаво от лошото време. И нищо по-вълнуващо от новия брой на GRAZIA, в който ви припомняме колко страхотен и наситен с емоции може да бъде ноември.

57

Този месец в списанието ще откриете Адам Драйвър, Оливър Стоун, Нора Джоунс и Енрике Иглесиас. Очакват ви специални срещи с Алекс Ривиере, Мартина Денева, Веси Цурбрюг, Васил Христов, както и протитата с трагизъм и любов история на Елизабет Тейлър и Монтгомъри Клифт.

Докато се чудихме кой от вариантите за корица да изберем, в крайна сметка се спряхме и на двата. От тях грее ослепителната Ивелина Чоева, която спечели статуетката в категория "Общество" на тазгодишната церемония "Жена на годината" и в специално интервю за GRAZIA коментира ароматите, пътуванията, успеха и моментите с любимия човек.

57

Модните страници съдържат color-blocking визии за новия сезон, гореща офисна мода и изкусителни шопинг предложения. Нашият beauty редактор пък разкрива любимите аромати и показва как да изглеждаме свежи с възможно най-малко грим.

С щипка носталгия по миналото и съхранена красота, във вече традиционната ни IG рубрика сме събрали профили, безкраен източник на винтидж вдъхновение. Разказваме за алтернативните любовни преживявания в любимия Париж и имаме още няколко (разбирайте: много!) любопитни материала, които ще запазим само и единствено за броя.

Търсете на пазара!

Get the cover looks: Ивелина е облечена в BSB и носи бижута Goto Jewellery and diamonds.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA